Autoraamfolie kopen

Bent u op zoek naar autoraamfolie? Dan bent u bij Folie op Maat aan het juiste adres! Wij verkopen universele autoraamfolie van hoogwaardige kwaliteit. Door raamfolie op de autoruiten aan te brengen krijgt uw auto een exclusieve uitstraling én beschermt het folie tegen felle zonnestralen. Wilt u meer weten? Wij vertellen graag meer over autoraamfolie en welke voordelen dit biedt! 

 

Folie voor autoruiten  

Autoraamfolie kan ook wel gezien worden als autoramen blinderen folie. Zoals de naam al doet vermoeden, zorgt deze tintfolie ervoor dat de ramen van de auto geblindeerd worden. Dit is ideaal voor als u niet wilt dat iemand naar binnen kijkt of als de zon vol op uw raam schijnt. Autoraamfolie is verkrijgbaar in diverse diktes en sterktes. Daarom is het verstandig om van te voren goed uit te zoeken wat voor autoraamfolie u graag wilt hebben. Hiernaast zijn er bepaalde richtlijnen in Nederland voor het blinderen van ramen waar u zich aan moet houden. Zo mag bijvoorbeeld de voorruit niet geblindeerd zijn en moet er voldoende licht nog door de voorste zijramen komen.  

 

Autoraamfolie bestellen bij Folie op Maat  

Onze krasbestendige autoraamfolie is van hoogwaardige kwaliteit en biedt tal van voordelen. Zo is deze tintfolie een duurzaam, kleurvast én niet-reflecterende folie met uitstekende zonne-prestaties. Tijdens het rijden kan het erg vervelend zijn als het zonnetje heel laag staat. Hierdoor kunt u niet goed meer zien en dit kan gevaarlijk zijn tijdens het rijden. Met onze autoramen blinderende folie heeft u hier dus geen last meer van! Verder past de universele zwarte tint goed bij elk type auto. Een ander groot voordeel van de blindeerfolie auto is dat deze folie niet het gebruik van GPS of andere signalen verstoort. Zo kunt u dus veilig uw navigatie blijven gebruiken. Hiernaast blokkeert de folie maar liefst 99% van alle schadelijke Uv-stralen 

 

Raamfolie aanbrengen auto  

Als u zelf de folie voor autoruiten wilt aanbrengen, zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. We raden u dan ook aan om dit door een specialist te laten doen als u zelf geen ervaring heeft met het plakken van folies. Mocht u zelf raamfolie auto willen aanbrengen, dan zal u enige handigheid en geduld moeten hebben. Zorg ervoor dat de ruiten goed schoon zijn en ga stap voor stap te werk tijdens het plakken van de folie. Bevestig de folie op de goede plaats, maak de folie nat en probeer met een rubberen wisser om de folie helemaal glad te strijken. Er mogen geen luchtbellen of viezigheid onder zitten, omdat dit ervoor kan zorgen dat de folie niet goed blijft plakken.  

 

Raamfolie auto | Folie op Maat  

Heeft u vragen over het kopen van blindeerfolie auto of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice en onze specialisten kijken graag mee met uw persoonlijke situatie! Wij zijn gemakkelijk te bereiken via de telefoon en email. Heeft u al een kijkje genomen bij het overige assortiment van Folie op Maat? Zo bieden wij ook andere soorten folies aan, zoals spiegelfolie en veiligheidsfolie.  

 

Klik hier voor Autoraamfolie

 

autoraamfolie_max

autoraamfolie_medium

 

Goed om te weten

Om ramen van je auto zelf te kunnen blinderen op een nette manier zul je enige handigheid en geduld moeten hebben.

Gebruik, na het kopen van autoraamfolie, voor het blinderen onze kwaliteitsfolies, hiermee zijn namelijk de beste resultaten te behalen.

Heb je geen ervaring met auto tint-folie, laat het dan door een vakman doen.